Skibsproviant

Hos DK Ship Supply har vi stor erfaring indenfor levering af skibsproviant til danske skibe. I samarbejde med storleverandører til det danske cateringmarked, kan vi levere et bredt udvalg af friske varer samt specialiteter. Vi specialiserer os I proviantering af første klasses produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Vi levere alle slags tjenester, uanset om du søger levering af kød og grøntsager i høj kvalitet, frisk frugt, dagligvarer eller vin og tobak. Vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed, i form af hurtig og præcis levering.

Vi er leveringsdygtige i enhver havn i Danmark, samt den sydlige del af Sverige. Vores netværk af kompetente leverandører, muliggør hurtig og effektiv skibsproviantering

Udover skibsproviant, tilbyder vi også levering af, kontorartikler, vin og tobak, hjemmeartikler, møbler, olie og reservedele og andet specialtransport. 

Kontakt os for mere information om skibsproviant

Ønsker i at høre nærmere omkring vores ydelser, eller vil i placere en ordre på skibsproviant? Kontakt os på telefon 60 13 46 57 eller email info@dkshipsupply.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os

DK Ship Supply

Direkte telefon

Åbningstider

  • Mandag til Søndag
  • 24 Timers service

Se kontrol rapport