Port supply og reservedele

DK Ship Supply er din port supply partner, da vi med et bredt udvalg af underleverandører, er leveringsdygtige i mange forskellige skibsdele, reservedele, olie, elektronik, reb samt andet der skulle være behov for ombord. Vi bestræber os på at yde den bedste mulige service for vores kunder, derfor levere vi kun skibsdele og reservedele af højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Som erfaren port supply virksomhed, kan vi via vores leverandører hurtigt fremskaffe manglende reservedele. Vi tager også gerne imod ønsker om levering af specielle reservedele.

Vi servicere blandt andet skibe, marine og offshore rederier beliggende i Danmark og den sydlige del af Sverige.

Udover reservedele er vi også leveringsdygtige i en bred vifte af skibsprovianter, heriblandt kød og grøntsager, dagligvarer, frisk frugt, vin og tobak.

Kontakt os for port supply opgaver

Vi har allerede forsynet mange tilfredse kunder som deres professionelle port supply leverandør. Ønsker du at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med port supply? Kontakt os på telefon 60 13 46 57 eller email info@dkshipsupply.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Produkter


RENT SKIB

Rengøring og affedtning af dæk, tank og lastrum, maskinrum og andre områder ombord.
Rensevæsker af høj kvalitet, der dækker dine behov for fjernelse af rust, sod, kalk og affedtning af maskiner, værktøjer, filtre og pumper med mere - uden at gå på kompromis med sikkerheden eller miljøpåvirkningen.

Se produkter


DK Ship Supply

Direkte telefon

Åbningstider

  • Mandag til Søndag
  • 24 Timers service

Se kontrol rapport