Skibsdele og reservedele

Med et bredt udvalg af underleverandører, er vi hos DK Ship Supply leveringsdygtige i mange forskellige skibsdele, reservedele, olie, elektronik, reb samt andet der skulle være behov for ombord. Vi bestræber os på at yde den bedste mulige service for vores kunder, derfor levere vi kun skibsdele og reservedele af højeste kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Har vi ikke en skibsdel eller komponent på lager, kan vi via vores kompetente leverandører, hurtigt fremskaffe den efterspurgte reservedel. Vi tager også gerne imod ønsker om levering af specielle reservedele.

Vi servicere blandt andet skibe, marine og offshore rederier beliggende i Danmark og den sydlige del af Sverige.

Udover reservedele er vi også leveringsdygtige i en bred vifte af skibsprovianter, heriblandt kød og grøntsager, dagligvarer, frisk frugt, vin og tobak.

Kontakt os vedrørende levering af skibsdele

Vi har allerede forsynet mange tilfredse kunder med skibsdele i høj kvalitet. Ønsker du at høre nærmere om vores udvalg af skibsdele eller reservedele? Kontakt os på telefon 60 13 46 57 eller email info@dkshipsupply.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Skriv til os

DK Ship Supply

Direkte telefon

Åbningstider

  • Mandag til Søndag
  • 24 Timers service

Se kontrol rapport